Kijk op de Classic Bike Garage facebookpagina
Stuur een email
Kijk op de Classic Bike Garage YouTube pagina
Beurzen

Autojumble Beaulieu 2013 was prachtig

2013-beaulieu-autojumble-06a-handgeklopte-aluminium-carrosserieDe Autojumble Beaulieu 2013 was weer geweldig. Schitterende auto’s, motoren en alles wat daarbij hoort. Het is hier al eerder gezegd, maar de beurzen in het Verenigd Koninkrijk staan op hoog niveau wat aanbod en organisatie betreft. Of je nu een half afgebouwde auto of een verzameling schoppen om in de tuin mee te werken  zoekt, je vindt het er. Bovendien is het Engelse bezoekende publiek heel leuk. Hun Britse humor maakt het bezoeken van deze beurzen heel vermakelijk. 

De Autojumble Beaulieu 2013 september editie is de grootste beurs van de twee die er onder deze naam jaarlijks worden georganiseerd. Het aanbod was, zoals op de foto’s te zien is heel divers, verrassend en van hoge kwaliteit. En niet minder belangrijk: het weer was prachtig!

Vanuit alle delen van de wereld weten de bezoekers deze beurs inmiddels te vinden, maar de hoofdmoot van de bezoekers komt uit de UK. De Autojumble Beaulieu 2013 werd zoals gebruikelijk weer gehouden op het terrein achter de nationale Automuseum in Beaulieu.

2013-beaulieu-autojumble-13-rijkspolitie2013-beaulieu-autojumble-14-scottish-court-lockerbie-bord-utrechtCurieuze hoogtepunten – Op de foto’s een impressie van wat er allemaal te zien was met als curieuze hoogtepunten een speelgoedauto uit de jaren 50 met ‘Rijkspolitie’ opschrift en een Nederlands ANWB-richtingaanwijsbord. Dat bord is gebruikt ten tijde van het Scottish Court in Zeist waar het de bezoekers van het Lockerbie-proces de weg wees. Je vraagt je af hoe dat daar terecht komt en ook wie zoiets wil kopen.


 Fotoimpressie van de Autojumble Beaulieu 2013

Dit bericht is geplaatst in Beurzen, Foto's, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de privacyregels