Kijk op de Classic Bike Garage facebookpagina
Stuur een email
Kijk op de Classic Bike Garage YouTube pagina
Feestdagen

Beste wensen voor 2019

Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2019


We zijn weer een jaar verder. In 2018 hebben we diverse restauraties tot een goed einde gebracht en ook voor 2019 staan er mooie projecten klaar om aangepakt te worden. Een geweldig vooruitzicht. Hartelijk dank voor alle opdrachten, de interesse en het vertrouwen in Classic Bike Garage.


De beste wensen voor 2019!

De beste wensen voor het nieuwe jaar zijn natuurlijk een mooi gebaar. Iedereen zegt het tegen elkaar en als je op internet naar zoekt naar ‘beste wensen’ kom je veel pagina’s tegen met de meest bizarre verhalen. Hier houden we het simpel. Want wat is er mooier dan van een prachtige klassieke motorfiets te kunnen genieten? Sommige mensen hoeven er alleen maar naar te kijken terwijl anderen er juist gelukkig van worden om er op te rijden. Of er aan te kunnen sleutelen natuurlijk!

Excuus

Voor wie dit eigenlijk ook wel wil maar er om wat voor reden nog nooit aan toe is gekomen zou 2019 een mooie gelegenheid zijn om er eens over na te gaan denken. De meest voor de hand liggende maar ook afgezaagde suggestie zou zijn om het boek ‘Zen and the art of motorcycle maintenance’ te gaan lezen. Er zijn al veel mensen door dit boek enthousiast geworden voor het motorrijden. Maar dat moet beter en sneller kunnen dan door alleen het boek te lezen.

Internet

Ook hier biedt het internet uitkomst. Naast de vele video’s op YouTube over motorrijden, het vinden van een klassieke motorfiets, kooptips en het sleutelen aan een motorfiets, vind je er ook inspiratie voor motivatie. Bijvoorbeeld in een artikel op de website van MKC Moto. Hier geeft de schrijver 11 redenen om te gaan motorrijden. En die zijn met een beetje fantasie ook naadloos toe te passen op klassiekers. Dit is ook wel een aardig voorbeeld waarbij meteen is vastgesteld dat klassieke motoren niet alleen een mannenaangelegenheid is. Mocht de vonk na het bekijken van deze sites overslaan dan kan bijvoorbeeld bij Bonhams een kant en klare motorfiets of restauratieproject worden uitgezocht. Of misschien is dit aanleiding om nu echt eens dat project in de schuur aan te pakken. En natuurlijk zijn er legio andere website waar mogelijk iets van uw gading is te vinden.

Hier zijn we in 2019 volop bezig met restauraties van de meest uiteenlopende motoren. Dus als het vuur is aangewakkerd en u wilt er meer van weten, stuur dan een mail of pak de telefoon om eens een afspraak te maken om te komen kijken.

Related Images:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Nieuws. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de privacyregels