BMW motorfiets restauratie

BMW motorfiets restauratie

BMW motorfiets restauratie hoort hier tot de dagelijkse gang van zaken. Neem bijvoorbeeld de twee BMW’s op de foto. Het zijn beide BMW’s van het type R67. Deze 600cc boxermotoren waren in de jaren vijftig de topmodellen op motorfiets gebied. De voorste is een R67/3 uit 1955 en de achterste is één van de eerste R67’s uit 1951. 

Beide motoren zijn van de grond af gerestaureerd en inmiddels weer bij hun eigenaren terug. De BMW uit 1951 kwam hier in dozen en kratten en de motorfiets op de voorgrond stond al jaren in deplorabele staat onder een afdak. Beide zijn naar nieuwstaat gerestaureerd. Bekijk de indrukwekkende restauratieverslagen. Lees verder

Geplaatst in Algemeen, Restauratie | 1 reactie

Beste wensen voor 2019

Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2019


We zijn weer een jaar verder. In 2018 hebben we diverse restauraties tot een goed einde gebracht en ook voor 2019 staan er mooie projecten klaar om aangepakt te worden. Een geweldig vooruitzicht. Hartelijk dank voor alle opdrachten, de interesse en het vertrouwen in Classic Bike Garage.

Lees verder

Geplaatst in Algemeen, Nieuws | Een reactie plaatsen

Brommer- en motormuseum Wigchers

Brommer- en motormuseum Wigchers - De grootste Zündapp verzameling ter wereld

Lees hier het verslag dat Evert ten Napel maakte naar aanleiding van een motortochtje met een missie.

“Wat doet een motorrijder in de donkere, regenachtige wintermaanden? Alle weersvoorspellingen afkijken of er ergens een dag is waarop de motor de stal uit kan. Ja hoor, op de laatste dag van november gaven diverse voorspellingen aan: 13 graden, droog en zelfs af en toe zon. Dus werd die dag een rit gepland. Classic Bike Garage had een studiedag gepland en dus beklommen ‘baas’ Hans, ‘chef-monteur’ Martijn en nieuwsgierige gast Evert de zadels. Voorwaarde wel dat er een museum moest worden bezocht: een motormuseum dus!”

Lees verder

Geplaatst in Algemeen, Bedrijfsbezoek | Een reactie plaatsen