Kijk op de Classic Bike Garage facebookpagina
Stuur een email
Kijk op de Classic Bike Garage YouTube pagina
Algemeen

De beste wensen voor 2021

De beste wensen voor 2021Het jaar 2020 zit er bijna op. Voor veel mensen is het heel anders gelopen dan gedacht. En als we naar de berichtgeving kijken ziet het er de komende tijd zorgelijk uit. Hier bij Classic Bike Garage hebben we gelukkig weinig last gehad van de beperkingen en het ongemak. Hopelijk is dat bij u ook het geval geweest en blijft dat zo. Wij wensen u zo mogelijk fijne feestdagen en alle goeds voor 2021!


BMW R60/7 cilinder na restauratieVorig jaar stuurden we deze wenskaart. Het ging om een restauratie van een BMW R60/7 die we afgelopen jaar hebben afgerond. Het is helemaal goed gekomen met deze geoxideerde narigheid. Hij staat er weer als nieuw bij. Benieuwd hoe de rest er uit ziet? Kijk dan op de restauratiepagina van de BMW R60/7.

En als u daar dan toch bent kijk dan ook even op de vernieuwde homepage. Er staat veel nieuwe informatie op de website. 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

3 reacties op De beste wensen voor 2021

 1. ben hagens schreef:

  dank voor alle mooie foto,s hopelijk zorg je ook in 2021weer voor heel veel geluksmomentjes en mogen wij weer getuige zijn van de bijdrage die jij levert aan het nationaal rijdend erfgoed fijne dagen en een goede jaarwisseling toegewenst

 2. Andre Verheijden schreef:

  Mooie site!
  Ondanks de huidige omstandigheden wil ik jullie toch het beste wensen voor 2021.

 3. Albert-Jan schreef:

  Wat ziet deze site er toch geweldig mooi uit: Complimenten!!!!
  En als je dan het resultaat ziet van elke restauratie dan is dat volledig in lijn met diezelfde hoge kwaliteit.
  Hans; ik wens jou en je bedrijf een mooie doorgang en voortzetting toe in het volgend jaar, waarbij het nu al zeker is dat elke cliënt een onvoorstelbaar mooie “wedergeboorte” van zijn lievelingsmotor zal meemaken.

Geef een reactie

Lees de privacyregels

%d bloggers liken dit: