Kijk op de Classic Bike Garage facebookpagina
Stuur een email
Kijk op de Classic Bike Garage YouTube pagina
Beurzen

Motorbeurs Grubbenvorst biedt kansen

Motormarkt-Grubbenvorst - Schaatsen waren niet nodig.De Motorbeurs Grubbenvorst werd zaterdag 3 mei voor het eerst gehouden. Ondanks de advertenties in de bladen voor het evenement was de opkomst jammergenoeg matig. Zowel bezoekers als standhouders hadden de weg naar Grubbenvorst niet weten te vinden. Toch hebben de organisatoren een succesvolle start gemaakt. 

Aan het weer lag het niet. Stralende zon en een prima temperatuur. De schaatsen die de Liberator-rijder op de bovenstaande foto in z’n geweerholster had gestoken waren dan ook niet nodig.

Motormarkt-Grubbenvorst- Lege stalletjesHelaas waren veel van de uitgestalde tafels leeg en ook op het buitenterrein was niets te beleven. De kersverse beurs moet zich nog een plaats bemachtigen in het gedrang van motorbeurzen die in Nederland en het buitenland worden georganiseerd. En dat blijkt dus niet makkelijk.

Motormarkt-Grubbenvorst- Koffie gratis, broodje kroket € 1,50

Aan de prijzen zal het iet liggen dat de volgende beurs een succes kan worden. Toegang € 3,50 inclusief gratis kop koffie, gratis parkeren en een broodje kroket voor € 1,50 zijn niet bedoeld om veel geld te verdienen, maar om het de bezoekers zo goed mogelijk naar de zin te maken. Voor de kinderen was op het buitenterrein een springkussen neergezet (gratis) en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Daar kunnen veel grote beurzen nog een puntje aan zuigen.

Motormarkt-Grubbenvorst wordt gehouden in een manegeMotobeurs Grubbenvorst wordt gehouden in een manege. Net als de motorbeurs in Hardenberg die inmiddels erg bekend is en waar alles en iedereen zijn koopwaar in een prettige ambiance aanbiedt. Het is te hopen dat de Motorbeurs Grubbenvorst hiervan een zuidelijke variant wordt. De ligging maakt het ideaal om ook Duitse en Belgische aanbieders van onderdelen en motoren te faciliteren. Alle hulp om deze beurs te promoten is dan ook welkom!

Ondanks het geringe aanbod waren er toch leuk koopjes weg te halen. Voor een lopend project hier werd een Owners Manual van een Honda CB750K2 in mint conditie voor slechts € 5,- gekocht. Iets waar op ebay.com schaamteloos meer dan $150 voor gevraagd wordt.

Motorbeurs Grubbenvorst verdient het om uit te groeien tot een veel groter evenement met meer standhouders zowel binnen als op het buiten terrein.

Dit bericht is geplaatst in Beurzen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de privacyregels