Kijk op de Classic Bike Garage facebookpagina
Stuur een email
Kijk op de Classic Bike Garage YouTube pagina
Contact & Info

Motorfietsen en restauratieprojecten

Visitekaartje voor restauratieprojecten

Restauratieprojecten

Voor sommige mensen is het restaureren van een oude motorfiets gewoon een leuke hobby. Anderen pakken restauratieprojecten grondig aan en streven originaliteit na tot op het laatste schroefje. Allemaal prima, zolang het rijdend erfgoed ook maar rijdend blijft.

Soms gaat het om een motorfiets die vroeger een jeugddroom was. Of gaat het om motorfiets van een (overleden) familielid. Misschien is het een impulsieve aankoop geweest.

Dan praat je niet meer over zo maar een motorfiets. Dan is er een emotionele band met zo’n motor. Het is belangrijk dat hij weer net zo wordt als op de foto’s of uit de herinnering. Dan praat je ook niet meer over economische waarde, maar dan staat zo’n motorfiets voor onbetaalbare herinneringen. En dat is nu precies waar het hier om gaat en niets is dan te gek. 

Stappenplan restauratie


Wrak van een klassieke motorfiets na een brand

Aan de slag

Of het nu om schijnbaar hopeloze restauratieprojecten gaat zoals de motorfiets op de foto hiernaast, of motorfietsen waar even de puntjes op de ‘i’ gezet moeten worden, Classic Bike Garage pakt het aan zoals u het wilt.

Maar vooral gaat deze website en blog over de motorfietsrestauraties die hier in de werkplaats worden uitgevoerd. Van elke mijlpaal tijdens zo’n restauratie wordt een nieuwsbericht gemaakt dat automatisch naar alle nieuwsbriefabonnees wordt gestuurd.

Aanmelden voor de nieuwsbrief


Wil Hartog

Wetenswaardigheden

Naast de restauratieverslagen van klassieke motoren wordt hier ook bericht over bezoeken aan bedrijven en andere wetenswaardigheden die in de loop van de tijd tegenkomen. Leuk is ook de MotorMemories menu-optie die rechtstreeks naar verhalen van lezers van dit blog over hun ervaringen met klassieke motoren nu of in het verleden.

Restauratieprojecten Menig oud fotoalbum is geraadpleegd om fantastische foto’s bij de verhalen te vinden. Maar ook als we andere leuke of interessante zaken tegenkomen zoals een bezoek aan Wil Hartog zal daar op dit NieuwsBlog melding van gemaakt worden.


Restauratieprojecten - QR-code met adresgegevensContact: 

Classic Bike Garage
Bilderdijklaan 10
3852 BK Ermelo
T: 06-45461418
KvK: 32050514Heeft u een vraag over restauratieprojecten? Stel ‘m via dit formulier:

[contact-form] [contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Website” type=”url” /] [contact-field label=”Opmerking” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

Lees onze privacyregels.

Related Images: