Kijk op de Classic Bike Garage facebookpagina
Stuur een email
Kijk op de Classic Bike Garage YouTube pagina
Bedrijfsbezoek

Wil Hartog, getalenteerd coureur (2)

Wil HartogIn een vorig bericht schreef ik over Wil Hartog en het bezoek aan zijn grasdrogerij en zijn privémuseum. Indrukwekkend, zoals ook al uit de foto’s in dat vorige bericht bleek. Maar wat een verrassing bij thuiskomst. De DVD die bij het bezoek is gekocht heeft een persoonlijk tintje!

Want het allerleukste is natuurlijk dat er bij thuiskomst een persoonlijk bericht en handtekening van de Witte Reus aan de binnenkant van het dvd-doosje staat! Leuk aandenken aan een indrukwekkend bezoek. 

Indrukwekkend blijkt ook de dvd die de beide museumdirecteuren aanprezen tijdens het bezoek. Prachtig oud materiaal dat voor een deel voorheen ook op YouTube is terug te vinden was. Maar auteursrechthebbenden hebben bezwaar gemaakt en dus is het op YouTube niet meer te zien. 

Gelukkig is er nog genoeg ander materiaal over Wil Hartog te vinden. Hieronder een korte documentaire die door NH Nieuws over hem is gemaakt. 

Op het stratencircuit van Oldebroek is Wil Hartog begonnen met zijn racecarrière. Nog steeds wordt er af en toe geracet op dit tijdelijke circuit. hieronder een filmpje van hoe dat dan toegaat. 

 
Meer over Wil Hartog is hier te vinden.
Dit bericht is geplaatst in Bedrijfsbezoek, Foto's, Nieuws, Video's met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de privacyregels