Kijk op de Classic Bike Garage facebookpagina
Stuur een email
Kijk op de Classic Bike Garage YouTube pagina
Bedrijfsbezoek

Wil Hartog, grasdroger en coureur

Wil Hartog - helm van een legende
Wil Hartog is racelegende en vooral zeer gepassioneerd grasdroger. In Abbekerk staat zijn bedrijf waar hij nu ook in een laboratorium een stof produceert die mogelijk op termijn antibiotica gaat vervangen. En man met vele talenten. Een kijkje in zijn bedrijf en zijn museum.

Tijdens ons bezoek laat Wil Hartog zien dat hij niet alleen de motorsport een warm hart toe draagt. Maar hij is vooral bezig met het bedrijf dat hij ooit van zijn vader overnam. Nu is dat bedrijf vele male groter gegroeid en zoekt de buitengewoon energieke 65-jarige ex-coureur naar een opvolger voor het bedrijf. Niet dat hij aan het eind van zijn Latijn is, sterker nog hij heeft zich voorgenomen 100 jaar te worden. Hij eet daarom ’s zomers regelmatig een salade van zijn eigen product Lucerne dat het immuunsysteem versterkt. Ooit hoopt hij uit dit product een medicijn te maken dat antibiotica gaat vervangen.

Motorsportmuseum

BIj zijn bedrijf heeft hij een klein persoonlijk museum ingericht dat door zijn vroegere mecanicien en zijn motorpoetser onderhouden wordt. En met succes houden deze mannen die Wil Hartog al kennen vanaf het moment dat hij hun buurjongen was, de legende in leven en proberen ze de collectie uit te breiden. Bekijk vooral de foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Bedrijfsbezoek, Foto's, Nieuws, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de privacyregels